Nopea pääsy
Ref: 1870508

Somfyn termostaattinen patteriventtiili

Somfyn termostaattisella patteriventtiilillä saat oikean lämpötilan jokaiseen huoneeseen. Muuta haluamasi lämpötila venttiiliin tai käytä Somfy TaHomaa.

Lue lisää
Yhteensopivat tekniikat

Edut

SääSTä ENERGIAA
Nauti maksimaalisesta mukavuudesta ja säästä samalla energiaa lämmittämällä vain käytössä olevia huoneita. Enemmän mukavuutta säästämällä energiaa, haluatko vielä muuta?
OPTIMAALINEN SääTö
Patteriventtiilin molemmin puolin sijaitsevat lämpötila-anturit mahdollistavat lämpötilan oikean mittauksen, vaikka venttiili on hyvin lähellä lämmönlähdettä. Venttiili säästää energiaa OpenWindow-toiminnon avulla – kun venttiili havaitsee äkillisen lämpötilan laskun (yleensä avoimen ikkunan aiheuttamana), venttiili vähentää lämmitystä väliaikaisesti.  
ITSEOPPIMISTILA
Alkuvaiheen jälkeen venttiili tietää miten kauan huoneen lämmittäminen vie. Sen jälkeen venttiili voi päättää pitääkö lämmitys kytkeä aikaisemmin päälle haluttuun lämpötilaan pääsemiseksi. Tällä tavoin se avaa automaattisesti venttiilin aiemmin, jos haluat lämpöä kylpyhuoneeseen aamulla. Eikö olekin älykästä?
AJASTINTOIMINTO
Jokainen patteriventtiili voidaan säätää yksilöllisesti oman aikataulusi mukaan. Somfy TaHoman ansiosta sinulla on miellyttävä kylpyhuoneen lämpötila aamulla vain muutamalla klikkauksella. Niin on hyvä aloittaa aamu!
HILJAINEN MUTTA TEHOKAS
Patteriventtiilin moottorin äänitasot on optimoitu, joten voit helposti käyttää sitä kylpyhuoneessa ilman että patteriventtiili herättää sinut. Nuku sikeästi!

Tiedot ja tekniset tiedot

  • Yhteensopivuus

    Yhteensopivat teknologiat

    Tekniset tiedot

    Hyväksyntä

    Normaali

    IP-luokitus IP 20

    Teknologia

    Radiotaajuus 868 - 870 MHz

    Sähköiset ominaisuudet

    Pariston tyyppi 2 LR6
    Paristojen määrä 2
    Nimellisjännite / taajuus NOT APPLICABLE

    Muut

    Väri / viimeistely Valkoinen

    UKK